Brandweerman Brecht versterkt N-VA Harelbeke

Op 1 april 2018

De 35-jarige Brecht Vandeburie is nieuw bij de N-VA. Hij trad recent toe tot het bestuur van onze afdeling. 

“Sinds 2008 ben ik een bewoner van de wijk ‘t Eiland. Als geboren Kuurnenaar maakte ik de verhuisbeweging naar Harelbeke omwille van mijn dagdagelijkse activiteiten binnen de Harelbeekse vrijwillige brandweer- en ambulancedienst. Ook in het dagelijks leven ben ik actief als officier binnen de Brandweerpost Gent”, steekt Brecht van wal.
 
“Zoals u al kan vermoeden zal veiligheid, in de ruime zin van het woord, een item zijn waar ik op lokaal vlak verder wens aan mee te werken. Dit zowel in de school- en woonomgevingen, het steeds drukker wordende centrumverkeer, algemene sensibilisering van allerlei veiligheidsaspecten thuis en in uw naaste omgeving vind ik een prioriteit! Ook het lokale sociale aspect verdient nog meer de aandacht, want er leeft meer onder onze kerktoren dan dat we soms zelf durven denken”, vervolgt Brecht.
 
“Ondertussen ben ik gehuwd en fiere papa van twee kinderen van zes en vier. Ik houd van sporten zoals lopen, fietsen en zwemmen. Vorig jaar nam ik met succes deel aan de 48ste Dodentocht in Bornem. Dus op karakter kan ik wel wat aan”, knipoogt hij.
 
“Na enige tijd van passief volgen van alle N-VA-gerelateerde standpunten en activiteiten, besloot ik om een nieuw lokaal engagement op te nemen. Vandaar mijn toetreden tot de lokale N-VA-afdeling. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat we volop moeten inzetten op onze jongeren. Zij vormen de toekomst”, besluit Brecht.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is