Sofie Tibergijn uit Hulste kiest voor N-VA

Op 14 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

De drieënveertigjarige Sofie uit Hulste is reeds twintig jaar gehuwd met haar man Wim Vanhaverbeke. Samen hebben ze een zoon van 18 jaar en een dochter van 15. Sofie is leerkracht en zorgcoördinator in het Sint-Amandscollege te Kortrijk.

Vanzelfsprekend heb ik grote interesse voor het onderwijs. Kwaliteitsvol onderwijs is de basis van een goede toekomst. Een goede kennis van het Nederlands is hierin essentieel. Het verhoogt de slaagkansen in het verdere leven van onze jongeren. Daarom moeten we ook als stad inzetten om die slaagkansen te kunnen verhogen. Het zijn immers de kinderen van nu die later onze samenleving zullen dragen. N-VA trekt volop de kaart van de toekomst.

In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van Markant te Hulste. Genieten van een zinvol aanbod activiteiten met markante en ondernemende vrouwen draagt bij tot een zorgzame samenleving. Vrouwen hebben lang gevochten voor gelijkwaardigheid in onze maatschappij.  Die Vlaamse normen en waarden moeten blijvend verdedigd worden, voor onze nieuwkomers is dit de sleutel tot integratie.

Politiek is een manier om de burger vooruit te helpen, en de N-VA zorgt hiervoor. De standpunten streven naar een veilig en welvarend Harelbeke waar het goed wonen en werken is.  Voor deze Vlaamse partij neem ik graag een engagement op en stel ik mij kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.  

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is