Jonge IT'er Maxim Vlieghe sluit zich aan

Op 6 april 2018

Helemaal nieuw is Maxim niet bij de N-VA. Sinds 2014 is hij al lid van de partij en sinds 2015 ook actief bestuurslid bij Jong N-VA Kortrijk-Harelbeke-Kuurne. Nu zet hij de stap naar de moederpartij.

“Ik ben 26 jaar, woonachtig in Hulste en werk als softwareontwikkelaar bij het bedrijf Genius in Ardooie. Voorheen studeerde ik informatica aan de KU Leuven. Gezien die achtergrond is digitalisering een van de zaken waar ik me op wil focussen in Harelbeke. Daarnaast wil ik me ook op de Harelbeekse ondernemingen richten. Op dat vlak doet Harelbeke het trouwens uitstekend de laatste jaren, met Vyncke dat in 2016 onderneming van het jaar werd en Agristo dat in 2014 de ‘Leeuw van de export’ won”, zegt Maxim.

“De standpunten van de N-VA sluiten perfect bij die van mij aan: het streven naar Vlaamse autonomie, het ondersteunen van ondernemerschap, het strenge, maar rechtvaardige asielbeleid, eurorealisme, een effectief klimaatbeleid, lagere belastingen... Dit pakket in zijn geheel vind je bij geen andere Vlaamse partij terug. Toen ik in 2010 als 18-jarige voor de eerste maal mocht stemmen, sprong de N-VA er bij de stemtesten meteen uit. Sindsdien ben ik een trouwe N-VA-stemmer en militant”, besluit Maxim. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is